Amsterdam en thuiswerken

Interim Tax Manager

Open

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een internationaal bedrijf, genoteerd aan een Europese beurs, met het Nederlandse kantoor gevestigd in Amsterdam.

We werven momenteel een Interim Tax Manager voor onze klant. De functie is op het kantoor in Amsterdam, met de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. We zoeken een kandidaat met een Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie en minimaal 5 jaar relevante werkervaring als belastingadviseur in een internationale Vpb adviespraktijk, of als bedrijfsfiscalist binnen een internationaal bedrijf.

Het is een brede fiscale interim rol met een focus op Nederland, waarbij je betrokken zult zijn bij diverse fiscale projecten. Je coördineert fiscale projecten, geeft fiscale adviezen over NLse zaken en international tax issues en je volgt ontwikkelingen die van invloed zijn op de Groep. Je werkt met externe belastingadviseurs en hebt overleg met de Belastingdienst.

Je werkt nauw samen met en rapporteert aan het Hoofd Fiscale Zaken, die ook in Amsterdam is gevestigd. Het project zal naar verwachting ongeveer 3 maanden duren, met de mogelijkheid tot verlenging. Aantal dagen per week is bespreekbaar. Interesse? Bel me dan op 06-25288296 of mail me: hteuben@teubenrecruitment.nl

Locatie

Amsterdam en thuiswerken

Opdrachtgever

International Company

Publicatiedatum

01.09.2024

Contactpersoon

H. Teuben
T: (020) 4714 200

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Kennismakingsgesprek?

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Onze klanten
Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.